Monday, June 29, 2009

MY LAST DAY..


Today is my last day working at this office..after 6 years, I think I have to move to other place in order to give justice to myself..i love my job here but being in one office for such a long time is not good eventhough my immediate boss has been a very supportive, understanding and kind employer all this while.
Bukan saje pengalaman manis, yang masam, pahit dan tawar pun ada sepanjang 6 tahun kat situ. Kalau nak ikutkan sakit hati, geram, marah, tak puas hati, etc rasanya semua ofis ada problem yang sama. Pergilah mana-mana tempat pun, perangai orang- orang macam ni memang ada. So, kena tahan dan bawak bersabar (walaupun saya tak berapa penyabar orangnya) aje lah..yang penting rezeki bukan kat tangan manusia. Kita usaha, lepas tu tawakkal dan redha aje lah (keep saying to myself over and over again as well)..
I hate saying good bye to all my friends but I guess we could meet up whenever we’re free in future..kepada semua, maaf dan minta halal untuk segalanya. Terima kasih jugak pada yang banyak menolong sepanjang berada di sini (ayat ni macam tengah bagi speech lepas dpt award, heehhehe..)..ada rezeki, kita jumpa lagi..

1 comment:

  1. sedih tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete